Vacatures!

Facebook Wall

Blijf op de hoogte
 • Van Assem Interieurbouw

  2 november 2017

  Onze laatste post is alweer even geleden, maar wat gebeurd er toch veel bij Van Assem en dat maakt het lastig kiezen. Recentelijk hebben wij in hartje Utrecht de winkel van Oblique-Eleganza mogen voorzien van een maatwerkpakket! Kassameubilair, paskamers, podia, presentatiedisplays, spiegels, maatwerk banken en presentatiepoefs we maken het allemaal!
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie
 • Van Assem Interieurbouw

  21 juli 2017

  En hoe beter kan je nu laten zien wat die machine allemaal doet? Juist, met een filmpje! Hier draait de machine met een snelheid van 20 meter per minuut zodat de tafellift zijn werk doet en het doorschuiven van de panelen kan worden uitgeprobeerd. Uiteindelijk is het best doorwerken voor Roy Nog even conditietrainen voor die 25 meter per minuut Roy 😀
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie
 • Van Assem Interieurbouw

  20 juli 2017

  Daar is hij dan en vandaag 100% operationeel! Onze fonkelnieuwe Homag Ambition 2482 kantaanlijmer samen met het Homag Automation TFU140 retourtransportsysteem. Onze voorgaande kantaanlijmer was na 10 jaar dienst toe aan vervanging. Het heeft wat voeten in aarde want met een lengte van ca. 14 meter veroorzaakt het plaatsen van een dergelijke machine een heuse machine-stoelendans. Aanpassingen aan elektra, lucht en materiaalliften zijn in recordtempo uitgevoerd door de betrokken partijen en onze eigen mensen. Met een doorvoersnelheid van 25 meter per minuut (inclusief hoekafronding door middel van ingebouwde CNC aggregaat) zit onze nieuwe Homag bijna op de dubbele capaciteit van zijn voorganger. De lijm waarmee deze machine werkt is EVA smeltlijm, die zorgt voor een veel dunnere lijmlaag. De combinatie van machine, lijm en de volledig digitaal verstelbare aggregaten voor kappen, frezen en schrapen, zorgt voor een veel strakker eindresultaat. Voor de toekomst is de machine volledig voorbereid op Airtec (hete lucht waarmee laserband kan worden verwerkt met vrijwel geen zichtbare overgang tussen plaat en kantenband). De Homag is een degelijke Duitse industrie machine en sluit naadloos aan op de digitale communicatie van onze overige Homag machines. Dat is wel zo fijn in onze Imos omgeving. Imos?…. daarover later meer!
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie
 • Van Assem Interieurbouw

  30 mei 2017

  Een bolwerk van creativiteit; 60 architecten en andere vakgenoten netwerkend op de Vecht! Wat was het een geslaagde middag, met dank aan de enthousiaste genodigden en collega’s en het weer dat tóch nog goed bleef! En uiteraard dankzij de goede zorgen van rederij De Tijd waarmee we van Breukelen naar de Loosdrechtse plassen en retour voeren. Wat hebben we genoten!
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie
 • Van Assem Interieurbouw

  8 maart 2017

  Eat… sleep….Netflix… repeat…. We hoeven dit alleen nog maar twee weken vol te houden mannen 😉 ! Fraai interieurbouwwerk in wording, maar wat maakt dit werk nu zo leuk? We mogen niet alleen onze vaardigheden tonen met maatwerkmeubilair maar er is zo meteen bijna geen muur of interieurelement wat niet door ons is bekleed/ingepakt met hout. Buitengewoon lastig en precies werk, kijk maar eens naar hoe dat parket rondom het leidingwerk is gemaakt. En nee…. het leidingwerk is er niet achteraf doorheen geboord.. meubelmakers precisie op bouwkundige schaal!
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie
 • Van Assem Interieurbouw

  19 januari 2017

  Vanavond hebben wij deel mogen uitmaken van de feestelijke opening van het nieuwe kantoor van Newomij te Naarden. Een enorm ingrijpende verbouwing waarvoor Newomij 7 maanden het pand heeft verlaten. Het plan is naar ontwerp van Fokkema Architecten en dat geldt ook voor het ontwerp van het maatwerkmeubilair. Van pantry eilanden en kasten tot aan liftkernbekledingen van leer en metaal over meerdere verdiepingen, een hospitality desk van strekmetaal en signing gemaakt van SolidSurface® en metaal HPL. Nu wat teaser foto’s , de profi foto’s volgen!
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie
 • Van Assem Interieurbouw

  7 december 2016

  De inkt op de overeenkomst is nog nat… maar jongens wat gaaf gaat dit worden!! Naar (wederom) internationaal ontwerp, dit keer heeft Gensler-Japan voor het ontwerp getekend. Eind februari moet het gehele maatwerkpakket af zijn. Mannen, schouders eronder en maak er wat onvergetelijk moois van!
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie
 • Van Assem Interieurbouw

  29 november 2016

  Afgelopen donderdag hebben wij met Jong Management van de CBM een bezoek gebracht aan het in aanbouw zijnde project ‘Rijnstraat 8’ te Den Haag. Meer weten en zien??…. klik dan op onderstaande link! http://www.cbm.nl/vakgebied-categorie/personeel-organisatie/bezoek-rijnstraat-haag/?utm_source=%40bm+2016&utm_campaign=36de91a5ea-EMAIL_CAMPAIGN_2016_11_24&utm_medium=email&utm_term=0_28b5a610fc-36de91a5ea-284835317#
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie
 • Van Assem Interieurbouw

  1 november 2016

  Het begint al een aardige ‘landmark’ te worden langs de A2, het in aanbouw zijnde pand van City Skydive. Zo meteen kan je ‘vliegen’ met windsnelheden tot 300km per uur op steenworp afstand van Van Assem interieurbouw. Je hebt nog nooit zo’n mooi excuus gehad om maatwerk van ons te bekijken. De receptiebalie, bar en de uitgiftebalie van de kleding en helmen zijn in productie. Aan het einde van het jaar zal de montage van de eerste items zijn…. was het maar vast zover 🙂
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie
 • Van Assem Interieurbouw

  1 maart 2016

  Vanaf vandaag is Peter Jager onze ‘Manager Operations’! In 2008 bij ons begonnen als stagiair en daarna in nog geen acht jaar tijd opgeklommen van Werkvoorbereider naar Controller en nu dus verantwoordelijk voor het gehele operationele proces in onze organisatie: Van harte gefeliciteerd Peter!
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie
 • Van Assem Interieurbouw

  16 juli 2013

  Wederom hebben wij meubilair mogen maken voor het hoofdkantoor van Royal Ahold in Zaandam, ditmaal o.a. twee prachtige tafels. Eén ellipsvormige vergadertafel met een lengte van 10 meter welke vervaardigd is uit o.a. massief Amerikaans noten, gepolijst RVS en gesatineerd acrylaat. Tevens geschikt gemaakt voor inbouw van een audio-/videosysteem. Daarnaast de rechthoekige stamtafel voor zes personen, bestaande uit gebogen en gefineerde bladdelen. In het blad is, gebruik makend van de materialen Solid Surface (Getacore) en messing, het Royal Ahold logo verwerkt met een naadloze afwerking. Beide ontworpen door Jasper Blum, AOS Studley Nederland N.V.
  0 vind-ik-leuks · 0 reacties
  Reactie