Vacatures!

we are open

....met wat aanpassingen

Update: Maandag 31 maart 2020, 15:50uur.

Gewaardeerde klant en opdrachtgever,

Het corona-virus houdt Europa en het overgrote deel van de wereld in zijn greep. Desondanks doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te blijven bedienen. Hierbij hebben we het gemeenschappelijke belang; het voorkomen van een (snelle) verspreiding van het virus en de veiligheid van u en onze medewerkers voorop staan. Dit vraagt wat van onze medewerkers en van u. Samen kunnen we dit aan!
Onderstaand de actuele aanpassingen die wij hanteren om verdere verspreiding van het virus in te dammen en de leveringen tóch te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat we met de genomen maatregelen een goede oplossing bieden die de impact van deze shock hopelijk tot een minimum beperkt. Deze maatregelen volgen het door de Rijksoverheid omschreven protocol dat mede door Bouwend Nederland is opgesteld.
Zie hier de koppeling naar het protocol: Samen Veilig Doorwerken

Onderstaand een aantal wijzigingen in onze werkwijze en een verzoek aan u als opdrachtgever.

Verkoop en projectcoördinatie:
Onze ordervoorbereiding en projectadministratie was al geheel gedigitaliseerd waardoor we snel kunnen schakelen. De kantoormedewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis of  (een enkeling) op de zaak vanuit een ‘prive’-kantoor. Momenteel kunnen we u de service blijven bieden die u van ons gewend bent.

Hoe houden we contact met u?
We vermijden vergaderingen en persoonlijke bezoeken aan klanten en leveranciers. Het vergaderen en ‘ontmoeten’ doen we zo goed als volledig met behulp van digitale communicatiemiddelen. We kunnen prima in contact blijven via WhatsApp, telefoon, e-mail of ‘Microsoft Teams’.  Indien het niet anders kan zullen we, wanneer beide partijen daarmee akkoord gaan, elkaar ontmoeten waarbij we de door het RIVM genoemde richtlijnen strikt hanteren.

Productie:
Productietechnisch hebben we het proces ook nu goed onder controle. We werken in een van de buitenwereld gescheiden omgeving en met de nodige protocollen kunnen we in onze productieruimte veilig werken. Wij zijn in staat om vertraging op de leveringen te voorkomen of op z’n minst tot een uiterst minimum te beperken.

Materiaalbeschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid?
Op dit moment kennen de door ons te verwerken materialen in, enkele gevallen, een extra punt van zorg en aandacht ten aanzien van beschikbaarheid of levertijd. Wij staan in nauw contact met onze leveranciers en we zullen, indien zich dit voordoet, er voor zorgen dat dit geen consequenties heeft voor de levertijd. Mocht dit wel het geval zijn nemen we direct contact met u op om alternatieve materialen of andere oplossingen te bespreken.

Montage en leveringen:
Om de montage van het maatwerkmeubiair te kunnen laten doorlopen  melden we het volgende. Uiteraard hanteren wij, ook voor de monteurs, de op dit moment geldende voorschriften als door Rijksoverheid en het RIVM opgesteld. Wij hanteren daarnaast aanvullende voorzorgmaatregelen. Op de bouwplaats zullen wij geen gebruik maken van gemeenschappelijke (schaft-)ruimten. En vragen wij uw medewerking om voor onze montagemedewerkers op de bouwlocatie een uiterst veilige werkomgeving te creëren. Zo verzoeken wij u een werkgebied te reserveren voor het uitvoeren van het montagewerk, exclusief voor personeel van Van Assem interieurbouw. Als richtlijn hierbij hanteren wij minimaal ca. 10m2 per monteur als persoonlijk werkgebied (of een langwerpig werkgebied van tenminste 2-2,5 meter breed). Voor werkzaamheden welke door andere partijen (nevenaannemers) in dit werkgebied dienen te worden uitgevoerd verzoeken wij u deze niet gelijktijdig met onze werkzaamheden te laten plaatsvinden. Tot slot vragen wij u om hygienische sanitaire voorzieningen.
Indien er zich knelpunten voordoen zal onze montageleider graag met u meedenken over de oplossingen waarbij we de werkplannen op elkaar afstemmen. We stellen ons hierbij flexibel op en blijven voortdurend waken over onze gezondheid en veiligheid en die van anderen.

We realiseren ons dat onze aangepaste dienstverlening enig ongemak kan veroorzaken maar we vragen om uw begrip en medewerking in deze uitzonderlijke situatie. Indien u nog vragen heeft staan wij u uiteraard graag te woord.

Wij wensen u en uw medewerkers een goede gezondheid!

Met vriendelijke groet,

Van Assem interieurbouw,
Udo van Bekkum.