Vacatures!

we are open...

....met wat aanpassingen

Update: dinsdag 12 mei 2020, 10:00 uur.

Gewaardeerde klant en opdrachtgever,

Het Corona-virus houdt Europa en het overgrote deel van de wereld nog steeds in zijn greep. Maar wij doen er natuurlijk alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierbij hebben we het gemeenschappelijke belang, het voorkomen van de verspreiding van het virus en de veiligheid van u en onze medewerkers, voorop staan. Dit vraagt wellicht veel van onze medewerkers en van u maar samen kunnen we dit aan!
Onderstaand de aanpassingen die wij hanteren om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan en de leveringen tóch te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat we met de genomen maatregelen een goede oplossing bieden Deze maatregelen volgen het door de Rijksoverheid omschreven protocol dat mede door Bouwend Nederland is opgesteld.
Zie hier de koppeling naar het protocol: Samen Veilig Doorwerken

Onderstaand een aantal wijzigingen in onze werkwijze en een verzoek aan u als opdrachtgever.

Verkoop en projectcoördinatie:
Onze ordervoorbereiding en projectadministratie was al geheel gedigitaliseerd waardoor we snel kunnen schakelen. De kantoormedewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en (een enkeling) op de zaak vanuit een ‘privé’-kantoor. Momenteel kunnen we u de service blijven bieden die u van ons gewend bent.

Hoe houden we contact met u?
We vermijden vergaderingen en persoonlijke bezoeken aan klanten en leveranciers daar waar mogelijk. Het vergaderen en ‘ontmoeten’ doen we zo goed als volledig met behulp van digitale communicatiemiddelen; via WhatsApp, telefoon, e-mail of bijvoorbeeld ‘Microsoft Teams’. Indien het niet anders kan zullen we, wanneer beide partijen daarmee akkoord gaan, elkaar ontmoeten waarbij we de door het RIVM genoemde richtlijnen strikt hanteren. Wilt u een bezoek brengen aan ons bedrijf? Maakt u dan s.v.p. telefonisch een afspraak.

Productie:
Productietechnisch hebben we het proces goed onder controle. We werken in een van de buitenwereld gescheiden omgeving en met de nodige protocollen kunnen we in onze productieruimte veilig werken. Er is geen vertraging in de productie en de levering aan u als opdrachtgever.

Materiaalbeschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid?
Op dit moment kennen de door ons te verwerken materialen geen extra punt van zorg en aandacht ten aanzien van beschikbaarheid of levertijd. Wij staan, zeker nu, in nauw contact met onze leveranciers en blijven dit monitoren.

Montage en leveringen:
Om de montage van het maatwerkmeubilair te kunnen laten doorlopen  melden we het volgende. Uiteraard volgen wij, ook voor de monteurs, de op dit moment geldende voorschriften als door Rijksoverheid en het RIVM opgesteld. Wij hanteren daarnaast aanvullende voorzorgmaatregelen. Op de bouwplaats zullen wij geen gebruik maken van gemeenschappelijke (schaft-)ruimten. Wij vragen wij u om voor onze montagemedewerkers op de bouwlocatie een uiterst veilige werkomgeving te creëren. Zo verzoeken wij u een werkgebied te reserveren voor het uitvoeren van het montagewerk, exclusief voor personeel van Van Assem interieurbouw. Als richtlijn hierbij hanteren wij minimaal ca. 10m2 per monteur als persoonlijk werkgebied (of een langwerpig werkgebied van tenminste 2-2,5 meter breed). Voor werkzaamheden welke door andere partijen (nevenaannemers) in dit werkgebied dienen te worden uitgevoerd, verzoeken wij u nadrukkelijk deze niet gelijktijdig met onze werkzaamheden te laten plaatsvinden. Tot slot vragen wij u om hygiënische sanitaire voorzieningen.
Indien er zich knelpunten voordoen zal onze montageleider graag met u meedenken over de oplossingen waarbij we de werkplannen op elkaar afstemmen. We stellen ons hierbij flexibel op en blijven voortdurend waken over onze gezondheid en veiligheid en die van anderen.

We realiseren ons dat onze aangepaste dienstverlening enig ongemak kan veroorzaken maar we vragen om uw begrip en medewerking in deze uitzonderlijke situatie. Indien u nog vragen heeft staan wij u uiteraard graag te woord.

Wij wensen u en uw medewerkers een goede gezondheid!

Met vriendelijke groet,

Van Assem interieurbouw,
Udo van Bekkum.