Vacature
Allround Meubelmaker
Vacature
IMOS TEKENAAR

ACT

Een energieke werkomgeving

Groei

ACT is gespecialiseerd in energiegerelateerde grondstoffen. Een zeer snel groeiende markt; zo snel dat hun vier jaar geleden betrokken kantoor al niet meer voldeed aan de huisvestingsbehoefte.

Potentie

De zevende en achtste verdieping in het Atriumgebouw bieden samen 5600 m² aan kantoorruimte. Met een sterke ambitie om door te groeien van 180 naar 400 man personeel biedt dit nieuwe kantoor ACT voldoende potentie voor de komende jaren. Bijkomend voordeel is dat de hoeveelheid aan ruimte vooralsnog eenvoudig coronaproof ingericht en gebruikt kan worden. Er zijn vier grote handelsvloeren met in totaal ca. 400 werkplekken met uitgebreide AV-faciliteiten. Centraal in het kantoor ligt het ruime restaurant met eigen spoelkeuken.

Oude bekende

De werklocatie is voor ons ook een oude bekende. Het in 2016 door ons gebouwde meubelmaatwerk voor de toenmalig huurder heeft plaats gemaakt voor een totaal ontwerp met een luxe look & feel. Deze look & feel geeft de werkomgeving een bijzondere en prettige sfeer waar de medewerkers zich trots voelen op hun werkplek.

Sophisticated

Het interieur – het kleur- en materiaalgebruik – is in samenspraak met ACT uitgewerkt door architect Two O Five. In lijn met de aard van de organisatie is de doelstelling ontwikkeld naar een sophisticated ontwerp waarbij goed rekening is gehouden met de functionaliteiten. De luxe look & feel geeft de werkomgeving een bijzondere en prettige sfeer waar medewerkers zich trots voelen op hun werkplek. En wie zou dat niet zijn met deze hoeveelheid aan massief hout, fineer, composietsteen, custom made metaalwerk, met leer en messing afgewerkte kastfronten, speciaalglas en de nodige speciaal voor dit project ontworpen zitelementen.

Fotografie: Rick Geenjaar | Dappler BV