Vacatures!

ID&T

Celebrate Life

ID&T is dé organisator achter ’s werelds grootste elektronische muziekfestivals als Mysteryland, Sensation en Trance Energy. Dance-evenementen in binnen- en buitenland waarbij elk jaar meer dan 1 miljoen bezoekers uit de hele wereld dansen, zingen en zich mee laten voeren op de betoverende ‘vibes’.

ID&T is in maar liefst 22 landen actief met het hoofdkantoor in Amsterdams. Op geen mis te verstane plek gevestigd: in de iconische A’dam toren aan het Amsterdamse IJ. Voor onze monteurs alleen al een feest om te mogen werken vanwege de bizarre liftexperience bij de inhuizing van het meubilair!

 

“Kantoor als festivalterrein ”

Bij elk subbedrijf hangende onder het label van ID&T wordt gewerkt aan de voorbereidingen van een uniek muziekevenement. Bij het interieurontwerp van DZAP uit Naarden is daarom uitgegaan van wisselende belevingen zoals op een festivalterrein.

Tegelijkertijd is er door de opdrachtgever de keuze gemaakt om het geheel sober te houden. Dit heeft geresulteerd in een aangename werkomgeving waarbij eenvoud het bepalende karakter vormt.

De whitebordfronten op de kasten bieden ruimte voor creatieve ideeën. Het akoestisch vilt op dezelfde kasten én diverse wanden wordt als prikbord gebruikt voor promotiemateriaal. En hoewel de fraai betegelde bar de juiste plek is voor een verfrissend drankje neem je voor een fenomenaal uitzicht op het IJ of het Amsterdam CS toch écht plaats op één van de ‘vensterbanken’!