Vacatures!

Software

bij Van Assem

Betere afstemming tussen afdelingen en machines dankzij de juiste software

Het uitwerken en produceren van individuele meubels of complete interieurs kan dankzij de keuze voor de juiste software steeds effectiever. Construeren, visualiseren, administratieve taken verrichten en het aansturen van machines verloopt met behulp van een modern pakket uiterst gecontroleerd.

Binnen ons bedrijf zijn alle afdelingen sterk van elkaar afhankelijk. De samenwerking moet feilloos verlopen. Presteert een persoon of afdeling niet goed dan heeft dat gevolgen voor een ander. Alle processen dienen optimaal op elkaar afgestemd te zijn en een goed softwarepakket levert daar een belangrijke bijdrage aan. We hebben dus gekozen voor software van Proteus waarbij de calculatie, projectadministratie, planning en tevens de financiële administratie optimaal samengaan.

Recentelijk hebben we een volgende stap gezet in de automatisering: we zijn op zoek gegaan naar een 3-D tekenpakket dat de complete oplossing biedt bij de productie van meubelen. We zien IMOS iX als de nieuwe standaard voor de markt en daarnaast voldoet het aan al onze specifieke wensen. Proteus IBT in combinatie met IMOS iX was daarom voor ons een goede keuze voor het zetten van de volgende stap richting industrie 4.0.

En naast de investering in de software was er de aanschaf van diverse nieuwe machines die perfect aansluiten op het totale systeem en die uitstekend met elkaar communiceren. Ook de faalkosten zijn lager doordat structurele fouten eenvoudig kunnen worden getackeld. Uiteindelijk is het doel dat de teamleiders minder tijd op kantoor doorbrengen en meer uren op de werkvloer bezig kunnen zijn. De processen verlopen beter en dat zorgt voor een snellere levertijd, een nog betere service en de hoogste kwaliteit meubilair.

Terug naar Van Assem