Vacatures!

a.s.r.

Investeren in duurzaamheid

Renovatie

De inrichting van het hoofdkantoor van verzekeraar a.s.r. vormde onderdeel van de totale renovatie onder leiding van bouwcombinatie Archimedes. Door middel van ketenintegratie en faseringen werd de bouwproductie volledig afgestemd op de werkzaamheden van a.s.r. waardoor de bedrijfsvoering ongehinderd kon doorgaan. Dagelijks waren 2800 medewerkers én 350 bouwvakkers veilig aan het werk waarmee in 2015 de bouwpluim werd gewonnen.

Slijtvast materiaal

Bij dit project is onder meer met het oog op de duurzaamheid veelvuldig gekozen voor massief kunststof, vallende onder de inmiddels welbekende noemer ‘Solid Surface’. Materiaal dat zich uitstekend laat combineren met LED-verlichting, wat onder meer in brasserie Plato voor een aangename sfeer zorgt. Architectenbureau Team V Architectuur uit Amsterdam mag zich verantwoordelijk noemen voor de zeer geslaagde transformatie van dit gebouw en de inrichting daarvan.

“a.s.r. heeft tijdens de duur van de grootschalige renovatie van haar kantoor naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Van Assem. Het door Van Assem vervaardigde meubilair is een prima aanvulling op het gekozen kantoorconcept.”

Herinrichting

Een noemenswaardig ‘detail’ aan dit project is dat Van Assem interieurbouw dit pand in 1994-’95 ook heeft gerenoveerd, destijds voor AMEV. Met de nieuwe wensen van de opdrachtgever, o.a. een meer efficiënte indeling, flexwerkplekken, meer daglicht en energiezuiniger, heeft dit pand op een geheel andere wijze invulling en daarmee een tweede leven gekregen.