Vacatures!

EV-BOX

Altijd een geschikte werkplek

Gezond werken in teamverband

D/DOCK ontwierp een compleet nieuwe omgeving in het GoWest-gebouw in Amsterdam, waar de teams zich kunnen verspreiden over drie verdiepingen en zich kunnen verzamelen in verschillende ruimtes, zoals de ‘collaboration garden’. Het is een gezond kantoor geworden met veel groen, warme kleuren, verschillende type werkplekken en ruimtes om jezelf weer op te laden.

Toekomstgericht

De Covid19-crisis begon tijdens de realisatie, dus het team bereidde dit nieuwe hoofdkantoor met een paar kleine aanpassingen voor op de toekomst. De eerste reacties zijn er om te blijven: Job Karstens, hoofd PR & Event Marketing: “Het zal moeilijk zijn om te beslissen waar ik mijn tijd doorbreng tussen de vele groene zones, koffiebars, informele ontmoetingsplekken, bel-booths, rustruimte en pingpongkamer …!

Aandacht voor details

“Het ontworpen maatwerk vergde veel aandacht voor de details. Deze veelal minimalistische details vragen veel aandacht. Iets wat Van Assem interieurbouw zeer professioneel oppakte.”

“Ik heb de samenwerking met Van Assem als zeer prettig ervaren. Ik hou ervan als alles als een uitdaging wordt gezien en dat niets onmogelijk is. Dat is wat Van Assem typeert.”