Vacatures!

Media Markt

Bijzonder hoog en snel!

Media Markt op grote hoogte

Wederom hebben we een project in ‘De Rotterdam’ voltooid: het hoofdkantoor van Media Markt, Saturn Holding Nederland. Dit markante gebouw is met 60.000 m2 kantoor, zo’n 1.500 m2 horeca, een NHOW hotel met 278 kamers, een parkeergarage met plaats voor zo’n 670 auto’s en 240 woningen, met recht een verticale stad op de Wilhelminapier, ontworpen door OMA/Rem Koolhaas. Ruim 7.000 m² kantoorruimte hiervan, verspreid over de 35e t/m 40e etage, wordt verhuurd aan Saturn Holding Nederland en biedt daarmee plaats aan ruim 350 medewerkers van Media Markt.

Liftplanning

De grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa en Nederland met haar hoofdkantoor op grote hoogte… Deze hoogte leverde niet alleen een magnifiek uitzicht op maar vereiste ook wat logistiek denkwerk. Met slechts één lift vanaf straatniveau tot de 40e verdieping, was er een heuse ‘liftplanning’ nodig voor het inhuizen van het meubilair!

Gezamenlijke inspanning

Nooit eerder was de doorlooptijd bij een project met deze omvang zo kort. Om die reden werd de uitvoering ervan over maar liefst drie interieurbouwers verdeeld. Communicatief gezien een mooie uitdaging welke door alle partijen uitstekend is opgepakt en in een mooie samenwerking heeft geresulteerd. En zo kreeg een bedrijf dat in 1999 haar eerste winkel opende in Rotterdam en inmiddels meer dan 1000 winkels heeft in 15 landen een nieuw hoofdkantoor in haar ‘geboorteplaats’!