Vacatures!

Brocacef

Mensgericht en vooruitstrevend

Brocacef Groep

Met de voltooiing van dit project is wederom een prachtig werk afgerond. Niet alleen zijn er door ons vele verschillende soorten meubels geleverd, ook zijn  er diverse aanpassingen verricht aan bestaand meubilair waardoor het gehele interieur weer als nieuw is. DVPC, De Vier Projectmanagement en Consultancy uit Woerden is verantwoordelijk voor het projectmanagement, Hofman Dujardin voor het ontwerp van het nieuwe meubelwerk waaronder de treincoupés, de erkerbanken, vergaderruimte en de receptiebalie.

 

 

Kernwaarden

Brocacef Groep claimt een innovatief, mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijke groep van ondernemingen te zijn. Toonaangevend en toegankelijk ook. In het meubilair hebben we dit op velerlei manieren laten terugkomen. Uitermate modern, praktisch en duurzaam, goed doordacht en zeer prettig in het gebruik. Maatwerkmeubilair passend bij de kernwaarden van het bedrijf dus!

 

Lokale ‘klus’

Een mooie bijkomstigheid bij dit project was het feit dat het bedrijf, evenals ons bedrijf, in Maarssen is gevestigd. Vele jaren hiervoor hebben we verspreid door het gehele land -en soms zelfs daarbuiten-  gewerkt. De laatste tijd weten de lokale ondernemers ons echter ook beter te vinden. Van scholen tot zorgcentra, van horecagelegenheden tot overheidsinstanties en van particulieren tot grote nationale en internationale bedrijven als Sealed Air en nu dus Brocacef: de bekendheid van ons bedrijf groeit nu ook binnen de gemeentegrenzen!