Vacatures!

Media Park

Meubilair met lef en humor

Media Park

Met de realisatie van het maatwerkmeubilair voor BNNVARA, NTR en VPRO kunnen wij u een fantastisch mooi project tonen! Workshop of Wonders uit Utrecht heeft dit verrassende interieur ontworpen en daarbij de vrijheid gekregen om heel bijzondere elementen aan het interieur toe te voegen. Niet eerder zagen wij een (door ons gemaakte) surfplank als vergadertafel of een ‘boom’ geheel opgebouwd uit met mos bekleedde, vuren plankjes voor de makers van het programma; ‘Vroege vogels’.

Stoer ontvangst

Ook heel bijzonder is de met blauwstaal bekleedde ontvangstbalie, geplaatst op slechts drie steunpunten (waar tevens de bekabeling door getrokken is). Een metalen frame met stalen spankabels is de basis voor deze, overigens niet zichtbare, bijzondere constructie. Vergaderruimten en werkplekken zijn opgebouwd uit ruige vurenhouten latten en volledig gestoffeerde units. De full size graphics op lockerkasten en wanden geven iedere ruimte een extra dimensie! 

“Zulke sterk verschillende en bewust contrasterende interieurs ontwerpen in één gebouw hebben we nog nooit gedaan! De uitstraling van de NTR en de BNN-VARA moesten duidelijk afwijkend zijn van elkaar omdat het ook zeer verschillende omroepen zijn. Dit heeft o.a. geleid tot een bijzonder avontuurlijke werkomgeving. En dat was nu net de bedoeling!”

Inspirerend werk!

Het gehele werk beslaat een 8 verdiepingen tellend gebouw welk door deze metamorfose van een gesloten en onoverzichtelijk gebouw is getransformeerd tot een moderne en inspirerende omgeving. Wij schatten in dat dit pand de komende jaren vele architecten zal blijven inspireren!